Hudební Ježíšek Evropy 2 naděluje

Ježíšek Evropy 2 i letos rozdává kupu dárků Získají je posluchači, kteří jako čtvrtí zareagují na vysílání aktuálního promo songu stanice Držíme Ti flek.

Hudební Ježíšek Evropy 2

I v letošním roce bude posluchačům nadělovat dárky Ježíšek Evropy 2. Obdaruje ty, kteří se poté, co ve vysílání stanice uslyší aktuální promo song, dovolají do studia jako čtvrtí. Promo song zazní min. 4x každý všední den a 6x v průběhu dnů víkendových. Celkem tak během šestnácti dnů od 8. do 23. prosince 2022 obohatí vánoce 72 posluchačům!

Pod hudbou a textem promo songu EVROPA 2 ALL STARS TEAM 2022 – Držíme Ti flek je podepsaná dvojice zkušených producentů David Šmídt a Jakub Lenz. Klip režíroval režisér a zároveň moderátor Evropy 2 Randy Cøld. 

V minulosti stanice vydávala tematické vánoční nebo letní songy. Videoklipy k nim točila většinou ve studiu, navíc šlo převážně o zahraniční předělávky. Text nového songu byl napsán přímo na míru jednotlivým moderátorům. „Každý z nás, speakerů, má svoji úlohu trochu jinou. Každý zpívá o tom svým, co dělá na Evropě 2. A to se mi líbí,“ doplnil nadšeně Pavel Cejnar. V refrénu moderátoři zpívají sborově: „To jsme my, co držíme Ti flek na zemi.“ Slogan Držíme Ti flek všude odráží hlavní myšlenku aktuálního marketingového konceptu stanice, že posluchači Evropy 2 jsou součástí značky a celé moderátorské party. 

V letošní předvánoční hře na podporu poslouchanosti stanice se hraje celkem o 72 dárků, který jsou například lístky na festivaly a koncerty, wellness, palivové karty, sportovní vybavení, čerstvé ryby, autokamery, povlečení, saunu nebo vířivku.

Rádio Evropa 2 ze skupiny Active Group obchodně zastupuje a reklamu prodává Media Club.

zdroj: Evropa 2