Změny za mikrofonem

Na přelomu letošního léta a podzimu dochází u řady rádií ke změnám v programu a s tím souvisí i nové hlasy moderátorů, kteří usedají za mikrofon.

Zmeny za mikrofonem radii, novy moderator, Expres FM, Hitradio, Radio Prostor, Radio COLOR, Black Hornet Radio, mikrofon

Ráno na rádiu Expres FM už nemoderuje Miloš Pokorný, který dosavadní Ranní klub na Expresu uváděl od dubna 2020. Pořad se přejmenoval na Expres ráno jeho hlavní moderátorkou se stala Bára Hacsi. Vysílá se každý všední den od sedmi do deseti hodin.

Ranní moderátorská dvojice Hitrádia, kterou tvoří Kateřina Pechová a Dominik Vršanský, bude nově moderovat také Snídani na TV Nova. V televizi se budou objevovat pouze v pátky, ostatní všední dny budou stále dělat společnost posluchačům Hitrádií ve Snídani šampionů, v tradičním čase šest až devět hodin.

Rozšířené vysílání Radia Prostor (o kterém jsme Vás podrobněji informovali zde) se neobešlo bez posílení moderátorského týmu. Novými posilami, které usednou za mikrofon, jsou například Nikola Bojčev, Petra Květová Pšeničná, Jana Adamcová, Žaneta Slámová, Barbora Hlaváčková nebo Kateřina Voltrová. O prázdninách ukončil své krátké angažmá v ranním vysílání Prostoru publicista a standup komik Luděk Staněk.

Radio COLOR hlásí návrat Martina Svátka za mikrofon do dopoledního vysílání, kam se vrací po několika letech. A přidává i drobné přesuny ve večerních speciálech, které souvisejí se svérázným odchodem Jara Cossigy z rádia.

Na metalovém Black Hornet Radiu skončili moderátoři Miloš Zubr a Tomáš Vladeka a spolu s nimi i pořad Kuboofka.

zdroje: Expres FM, Radio Prostor, Hitrádio, Radio COLOR, Black Hornet Radio