Fotbalové přenosy na rádiu

Radiožurnál a Radiožurnál Sport odvysílají přímé přenosy kompletního programu nové sezony nejvyšší domácí fotbalové soutěže.

Fotbal na radiu - Radiožurnál a Radiožurnál Sport odvysílají přímé přenosy kompletního programu nové sezony 2024-25 nejvyšší domácí fotbalové soutěže.

V pátek 19. července odstartovala fotbalová Chance liga. Stanice ČRo Radiožurnál a Radiožurnál Sport jsou jejími exkluzivními audio vysílateli. A podobně jako v případě extraligového hokeje nabídne Český rozhlas posluchačům všechny jednotlivé zápasy v přímém přenosu on-line na webu iROZHLAS.cz, radiozurnalsport.cz nebo v aplikaci mujRozhlas.

Radiožurnál Sport bude pokračovat ve vysílání oblíbeného pořadu S mikrofonem za fotbalem a bude zařazovat přímé přenosy vybraných zápasů z každého hracího dne. V roli spolukomentátora bude po celou sezonu vystupovat fotbalový expert Pavel Horváth, kterého si posluchači oblíbili při přenosech z letošního mistrovství Evropy. Ligový fotbal nezmizí ani z vysílání Radiožurnálu. Posluchači zde i nadále naleznou tradiční reportérská kolečka z jednotlivých stadionů.

“Naši reportéři prostě nebudou chybět ani v nadcházející sezoně na žádném zápase,” shrnul šéfredaktor Radiožurnálu Sport Miroslav Bureš.

zdroj: Český rozhlas